Siapa Kami?


Pertubuhan Pemandu Uber Malaysia


Pertubuhan Pemandu Uber Malaysia - PPUM" Telah ditubuhkan dengan kelulusan daripada Pejabat Pendaftaran Pertubuhan untuk memulakan matlamat serta memenuhi visi, misi dan objektif pada 2 Februari 2017 dengan sokongan daripada Tan Sri Datuk Seri Dr M Kayveas (Penasihat Kementerian Pengangkutan Malaysia).

Idea dan pembentukan "Pertubuhan Pemandu Uber Malaysia - PPUM" diasaskan oleh Jeevithan P. Ganasan dan Suhaimi Bin Said seorang sosialis / aktivis terkenal di Malaysia. Mereka telah terkenal dengan pelbagai aktiviti sosial dan berjuang untuk keadilan. Telah banyak menyumbang untuk masrarakat malaysia tanpa mengira bangsa dan agama, ini adalah satu lagi platform berfungsi untuk terus merangka strategi untuk bekerja dengan Kerajaan serta pihak pengurusan Uber khususnya untuk mewujudkan perkhidmatan pengangkutan yang menawarkan tambang yang lebih baik, murah dan selamat. Ia juga adalah untuk mewujudkan sebuah badan amal / dana khas untuk membantu pemandu UBER yang menyertai Persatuan.

Selain itu ia adalah sebuah pertubuhan yang dicipta untuk mempertahankan dan memelihara hak-hak pemandu UBER yang berdaftar di bawah Pertubuhan. Ia juga adalah satu peluang untuk ahli-ahli untuk menyertai Bengkel / Latihan untuk memahami lebih banyak cara untuk menjana pendapatan dan keuntungan yang lebih tinggi sebagai pemandu UBER

Joy Rueben Francis

Ketua Setiausaha, PPUM

 

Pertubuhan Pemandu Uber Malaysia mempertahankan dan memelihara hak-hak pemandu UBER didaftarkan di bawah Pertubuhan.


Facebook Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start